Ieder dier verdient een thuis

Over ons

Veel zwerfdieren leiden een onzichtbaar bestaan op straat of in een opvangcentrum. Sinds 2013 proberen wij hier verandering in te brengen met behulp van lokale projecten.

 

Onze stichting is vernoemd naar Dima, een voormalige zwerfhond uit Moskou, Rusland. Hij heeft ruim 4 jaar in een opvangcentrum geleefd en is in 2009 geadopteerd. Eind 2015 is hij overleden.

Wat we doen

Werken aan lokale oplossingen voor het wereldwijde zwerfdierenprobleem. Tevens zorg dragen voor betere welzijn voor zwerfdieren. Stichting Dima & Co werkt graag samen met andere organisaties, want tenslotte hebben we allen één gezamelijk doel; ervoor zorgen dat er een einde komt aan het zwerfdierenprobleem.

Contact

Heeft u nog vragen, opmerkingen of andere zaken? Neem gerust contact met ons op via info@dimaandco.org

 


Dit is waar wij om geven


Ieder dier verdient een thuis. Of op zijn minst een dak boven zijn of haar hoofd, waarbij hij/zij voorzien is van voedsel, water, medische zorg, aandacht en liefde. Stichting Dima & Co en de doelen die zij steunt zetten zich hiervoor in en kunnen uw hulp hierbij goed gebruiken! 

 

We streven ernaar om samen met lokale organisaties zoveel mogelijk aan lokale oplossingen te werken voor het zwerfdierenprobleem.